zondag 5 april 2009

nieuwe stofjes!!

Vandaag de stofjes gekregen die ik besteld had.
Ik had er al op gehoopt maar had gister niets gekregen, ook had ik al even in onze loods kantine ed gekeken, omdat onze bezorgers altijd zeer creatief zijn in het bedenken van plekjes waar ze iets neer kunnen zetten. En deze keer was het in het schuurtje. En daar had ik nog niet gekeken.
De kids haalde er vanmiddag hun fietsjes eruit , en zij vonden dus een pakje! Verrassing!!!!!
Klikt net of wij altijd heel veel pakjes krijgen, nouja dat is ook wel zo, alleen wij werken ook aan huis dus de spullen voor de boten worden ook aan huis geleverd, verf ed, en dat zetten ze altijd wel ergens neer, zodat we niet eerst weer de stad in moeten als ze ons niet treffen.
Ik ga eens lekker wat broekjes maken voor onze Mons. Van het rood met witte streepje komt een drie kwart broek met een boord van zwart witte boord stof. Een leuke witte broek, en een stofje met surf plankjes voor een stoer short!
Anna-Jente krijgt ook wat leuke jurkjes, en voor mij een mooie witte stof met metaal voor een bermuda. Klinkt wat eng een bermuda maar ziet er op het plaatje heel erg leuk uit. Ook heb ik stof erbij gekocht voor een shirt, dus ik kan voorlopig wel weer even vooruit.
Vandaag ook even mijn zomer rok afgemaakt. Ben erg tevreden.
Heb er geen onderrok ingemaakt deze keer maar doe dat met een losse onderrok.
Dit stofje heb ik ook al zo lang. Ben blij dat ik er nu een rok van heb. Nu op naar de tropische temperaturen. Het moet toch nog echt wat warmer worden voor deze rok, maar gedul;t is een schone zaak.

4 opmerkingen:

Raffie zei

Even kijken hoe het werkt als ik een reactie krijg

Anoniem zei

ziet er leuk uit Raf en allemaal wilde plannen!
Goed van jou!
kus, Maryvonne

Anoniem zei

Wat een mooie stofjes en wat een mooi model rok. Hier was vorige week stoffenmarkt, niks gekocht! Heb nu een broek gemaakt, lijkt wel een tent, echt weer een succes maar niet heus! Waar bestel jij stof??
Liefs van hier, Quirina.

nelleke zei

he raffie,

misschien heeft bol.com dat leuke boek dat maar niet kwam ook wel ergens neergelegd..

leuke nieuwe banner!

x nelleke