vrijdag 24 april 2009

Macarons

MACARONS.
IK HEB DUS EEN BOEKJE GEKOCHT HOE JE MACRONEN KUNT MAKEN.
JE WEET WEL DIE PRACHTIGE FRANSE KLEURIGE KOEKJES.
DIE ER ALTIJD HEERLIJK UITZIEN EN OOK EEN BEETJE ROMANTISCH MET ROZE BLAADJES EROP ENZO!
DIT WERD HET DUS BIJ MIJ. IK MOET ZEGGEN HET BESLAG MAKEN VOND IK EEN HELE KLUS MAAR VIEL VERDER WEL MEE. MAAR TOEN...........IK KREEG HET DUS NIET NETJES IN HET SPUITZAKJE (NOEM HET MAAR GEEN ERVARING, SLAGROOM IS MAKKELIJKER)
HET PRODUCEREN VAN MOOIE RONDJES OP EEN BAKPLAAT IS DUS OOK HEEL MOEILIJK!
IK HEB ZE LEKKER EERST EEN UUR LATEN DROGEN EN TOEN DE OVEN IN. DAAR BEGONNEN ZE MOOI TE RIJZEN, DUS SO FAR SO GOOD.ALLEEN ER ZATEN DUS EEN HELEBOEL LUCHTBELLEN IN, WS DE EIWITTEN TOCH TE ENTHOUSIAST GEKLOPT ?
MAAR TOEN ZE EENMAAL UIT DE OVEN WAREN HEBBEN WE DE MACARONS GEPROEFT EN LEKKER DAT ZE ZIJN!!!!!
IK HEB ER OOK NOG EEN PAAR GEVULT EN LEUK OP EEN BORDJE GESCHIKT HELAAS ZONDER BLOEMBLAADJE.




HET MAAKT DUS OOK NIET UIT DAT ZE NIET ZO ZIJN GEWORDEN ALS OP HET PLAATJE ZE ZIJN ECHT HEERLIJK. OJA DE VULLING WAS CREME FRAICHE MET ECHTE ZWEEDSE FRAMBOZENJAM.EN VOOR DE KIDS GEWOON CHOCOPASTA.



ZIET ER BEST LEUK UIT TOCH?




1 opmerking:

Patricia zei

Als ze maar lekker zijn!!! Ik heb ze nog nooit gegeten, maar ze zien er gezellig uit!