dinsdag 21 juli 2009

een gewone dinsdag .


Ik ben dol op tijdschriften, als het maar inspirerend is. Zo hou ik erg van de knip en de knippie, ik maak er voor mezelf weinig uit ,maar voor de kinderen maak ik dan wel weer iets regelmatig. Woonbladen zijn ook heerlijk ik heb een abonnement op de ariadne at home en als kado kon je een jaarlang de vt wonen erbij krijgen tja dat is dan weer een mooie aanbieding waar ik dan voor ga. En ik moet zeggen het is altijd wel heel leuk hoor als ze dan weer in de brievenbus liggen. Echt weer een kadootje.

De Jan krijg ik 6 x dat heb ik voor mijn verjaardag gekregen, een heel leuk blad!
De ariadne kinderen kan ik ook echt niet laten liggen, en het Franse blad Marie Claire idees wordt door mij ook in de gaten gehouden wanneer deze uit komt, die moet ik dan wel kopen!!!
En nu heb ik dus de country living ontdekt. Ik moet zeggen de editie van juli heb ik laten liggen was leuk, maar zo leuk nu ook weer niet (knap hè), maar dit augustus nummer is echt heel erg leuk, kleurig, veel mooie huizen in Engeland, kortom een erg inspirerend nummer.Dus weer een blad om in de gaten te houden.
Ik bewaar trouwens wel al mijn bladen (niet de jan ed) maar wel alle inspirerende bladen, ik pak ze ook heel vaak even en krijg daar dan wel weer ideeën uit.

Gister bij de kringloop winkel een ijsmachine gekocht, na de recepten op prutsen haar blog houdt het me bezig. Nu wist ik dat daar 1 stond en heb die nu gekocht.
Alleen nu had ik een recept gebruikt dat wel voor 2 liter ijs bedoelt was. Halverwege heb ik de boel dus een beetje aangepast. Ik hoopte dat het goed zou komen en dat kwam het gelukkig ook, een grote bak aardbeien en wat melk, slagroom, suiker en een eierdooier. Nu kreeg ik tussendoor telefoon dus alles heeft 1,5 uur in de koelkast gestaan voordat het in het bevroren element ging, maar het werd inderdaad ijs geweldig!!!!!!. Het smaakt heel erg naar slagroom (best lekker) en ik denk dat het nog lekkerder kan maar het is in iedergeval gelukt.
De kids hebben al gehad, en we nemen vanavond na het eten ook nog een bakje.
En morgen maak ik het mango kokos ijs van prutsen.

Dit kleine schattige hondje heeft mijn oudste vanmorgen gekocht. Het is een soort verassings zakje, je weet nooit welk hondje erin zit. Wel heel lief. Nu heb ik even een tasje voor hondje gemaakt, dan kan hij/zij rondgesjouwt worden.

Het liefst wil ze zo'n hondje in het echt, maar gelukkig hebben we al een hond (schapendoesje) deze kun je niet meenemen in mandjes maar schattig is hij wel!!!!!!! (foto volgt nog wel een keertje)

Fijne week verder.
4 opmerkingen:

prutsen zei

Ik ben helemaal weg van die vrolijke kleurrijke kommetjes.
Veel succes met het mango-kokos-ijs morgen. Ik zal je in de volgende dagen via mail nog enkele ijs-recepten sturen.

raffie zei

@prutsen:Lijkt me helemaal lekker nog wat recepten. Alvast bedankt.

Patricia zei

Ik heb een aantal jaren geleden een ijsmachine gekregen en het ding misschien wel 2 x gebruikt.....schandalig.

Ik heb ook al heel wat woonbladen verslonden.
Met kerst had ik als kerstpakket een abonnement op 101 woonideeën genomen (8 nummers)

Korffies zei

Via via weer op jou site terecht gekomen.
Wat een gezellige blog en ik krijg al spontaan zin om ook een ijsmachine te kopen het ziet er heerlijk uit (de bakjes zijn ook erg herkenbaar :) wat zijn ze leuk he!)
en het haken, pff ik wil het zo graag, maar alle pogingen stranden op niets bij mij, het lijkt wel of dat iets is waar ik echt niet voor ben weggelegd