vrijdag 12 februari 2010

En de winnaar is........

En het is dus vrijdag en ik wilde heel keurig rond een uur of 8 de winnaar bekend maken. Maar wat gebeurde er toen, ik moest de ketel bijvullen (tja als alleen staande moeder doe je soms dingen die je liever niet doet) En dan haal je de was machine slang eraf . Je voelt hem al, de kraan draai je dan dicht, en die had ik dicht dacht ik. Maar niet helemaal dus, de badkamer vloer nat. Alles gedweilt en de ketel bijgevult Kids op bed gebracht, en toen ik beneden kwam had ik geen licht meer beneden, ik naar de stoppen kast want als vrouw alleen weet je dan best wel wat je moet doen, de schakelaar weer om,...... pang boven ook geen stroom meer.
Even paniek,Shiiiiiit, dochter lief kwam beneden kon namelijk niet meer lezen. Ik Karel (mijn ex) gebelt die kwam wel even kijken maar kon ook niets, dus Liander gebelt binnen nu en 2 uur zouden ze komen. Binnen een uur was hij er, mijn redder hoopte ik. En dat was hij ook wel, alleen niet voor de keuken, echt waar de vonken sloegen uit het plafond. Hier moet dus een elektricien bij komen.
Gelukkig heb ik in de rest van het huis wel stroom, en met een haspel kan ik dan nog mijn koelkast weer aansluiten.
Maar ik baal hier vreselijk van. Mijn huisbaas kijkt volgende week even. Het wordt dus weer even camperen deze week.
Tja en dus had er hier een number generator moeten staan. En ik heb hem wel gevonden maar ik kreeg hem niet op mijn blog!!!!!
Mensen als iemand weet hoe je dat doet de number generator plaatsten op je blog heel graag nu is het dus een foto geworden.
De foto was dus aan het downloden en houdt de battery van het fototoestel er mee op. Hoeveel hindernissen moet een mens nemen!!!!!
Maar de number generator heeft gekozen en het is ratatatatata nummer 7
"Naadjes en draadjes"
Naadjes en draadjes gefeliciteerd stuur je me even via mijn e-mail je adres?

1 opmerking:

Naadjes en draadjes zei

Joepie! Bedankt alvast. Mijn adres is onderweg.