dinsdag 8 september 2009

2 pyama broeken

En hier is hij dan, de pyama uit het boek weekend sewing.
Ik krijg er wel winterse gevoelens bij, en krijg de hele tijd het lied
" All by my self" in mijn hoofd. Je weet wel die van de Bridget Jones film.
Nouja...... hij zit in iedergeval heel erg lekker, is heerlijk warm (flanel) dus die winteravonden kom ik wel door op de bank.
En aangezien ik nog een stukje over had, heb ik voor mijn meisje er ook nog eentje gemaakt.
Dus zitten we straks samen heerlijk voor de kachel in onze warme flanellen pyamabroek!


Ik was dus gisteravond laat nog bezig met de broek van Anna-Jente, wilde die snel nog zigzaggen. (De Lock machine stond boven, en was zelf beneden aan het naaien) Maar dat even snel had best iets langzamer gekunt want ik naai dus in mijn vinger!!!!!!! Het bloed kwam er aan twee kanten uit. Jakkes jakkes wat een ongelooflijk rot gevoel. En echt dit is me nog nooit overkomen.
Daarna bleef het erg kloppen, maar ik moet zeggen de pijn is van korte duur want nu is het alleen nog een beetje gevoelig.
Heeft iemand dit ook al eens gehad, of ben ik echt de enige die gewoon leuk zijn vinger onder de naald stopt.

9 opmerkingen:

Patricia zei

Wat een heerlijke leuke broeken!
en wat een mooie kleurige muts!

Haha,een paar maanden geleden... m'n vinger niet tussen de naaimachine, maar draaiende staafmixer :( Gelukkig is het goed gekomen!

Knofje zei

Wat een heerlijke broeken! Eigenlijk wilde ik ook al op de vorige post reageren, want je hebt zulke mooie stofjes gekocht! Geniet ervan en beterschap met je vinger! - ik had laatst een rare manouvre met mijn vinger tussen voetje en naald, maar het ging nét goed.

Raffie zei

@patricia: Tja een staafmixer is ook niet heel erg tof. Jakkes zeg.
Enne die leuke muts is mijn tas die ik nog steeds aan het haken ben. Tja het schiet niet echt op.
@knofje: Leuke stofjes he ik ben er ook heel blij mee. Gelukkig heb ik de pyama broeken gelijk gemaakt want meestal laat ik een stofje liggen omdat ik het dan zón leuk stofje vind. En er dus wel 3 verschillende dingen van kan maken.

Patricia zei

Oja :) Die mooie tas!!
Is die nog niet af?

Heidi zei

ahhhhhhhh, ik krijg hier spontaan buikpijn van het verhaal alleen al. De broeken zijn wel supergelukt he! Ik ben ook een kei in in mijn vingers prikken maar nog nooit mijn vinger willen vastnaaien hoor!

XO Heidi

Marjan zei

Zag dat je een berichtje had geplaatst op mijn blog, dus ook even op die van jou gekeken. Je blog ziet er leuk uit. Ga zeker nog eens vaker kijken. De tutorial met zelfgemaakte zeepjes lijkt me leuk om eens met de kinderen te doen.
gr. Marjan.

prutsen zei

Hele mooie pyjamabroeken!
Brrr zeg, ik mag er niet aan denken om in mijn vinger te naaien. Hopelijk is het snel genezen.

vermiljoen zei

wat een lekkere pyamastof. Het si me 1 keer overkomen, een naald door m'n vinger (en 1 "schampschot"), maar ik herinner het me nog heel duidelijk van m'n moeder, een druppel bloed via de naald, plets op de grond, en zo een spoor dikke druppels van de naaikamer tot de garage, waar ze een tang nam om het ding uit haar vinger te trekken. Eén keer zat ze zelfs door 't bot, Brrrrrr

Franca zei

Jazeker!
Ik was een jaar of zestien, wilde ook wel eens achter de naaimachine... Ik kan me nog precies het gevoel voor de geest halen. En nog de rillingen krijgen.

Die broeken zitten lekker he.
Dochter en ik zijn ook fan's.
groetjes, Franca.