zondag 17 mei 2009

DJECO

Ik heb een kaart gemaakt voor mijn zusje. Het huis is van stof gemaakt en daar heb ik een deur en raam op genaaid. De rook uit de schoorsteen is ook genaaid (sorry voor de slechte foto kreeg 'm even niet anders)De rest heb ik erop gestempeld.
Het zijn de stempels van Djeco. Ik ben helemaal weg van spullen van Djeco. Het zijn prachtige afbeeldingen, en de
kwaliteit is super. Ik heb bij de stempels ook klein stempel kussentjes gekocht.
Erg mooie kleuren en je kunt de stempels met verschillende kleuren kleuren. Zo krijg je erg mooie tekeningetjes. Met deze draken stempels zijn al heel wat mooie tekeningen gemaakt door mijn zoontje. Ook ik gebruik ze wel voor bv een klein labeltje aan een kadootje, en dan de naam van het kind.


Maar deze stempels zijn ook zo super schattig, ook leuk om enveloppen te bestempelen.
De mooiste en grappigeste afbeeldingen kun je hier van maken. En om het geheel af te maken heb je ook stickers met deze afbeeldingen(en ja die heb ik ook, al is het alleen maar voor de heb.) Onze kids kregen deze stickers op hun verjaardag van mijn nicht en toen was ik verkocht!!! Dus nu heb ik de stempels (lang nog niet alle hoor) en een aantal stickervellen. (nee, ook nog niet allemaal)
Ik vind dit typisch spulletjes waar je heel blij van wordt, tenminste ik, en eigenlijk alleen maar naar wil kijken, omdat het "zonde"is om ze te gebruiken. Maar ik doe het toch, en zelfs de kinderen mogen ermee werken. En de Mooiste dingen maken ze ermee!!! Enne als het "op" is dan koop ik toch gewoon nieuwe!!!!! (nouja even sparen dan, en misschien vragen voor mijn verjaardsg en de sint.)
1 opmerking:

Maryvonne zei

Sorry mijn schuld dat je zo hebberig bent geworden!!!
En inderdaad ik kan ook heel erg blij worden van zulke mooie dingen!
We zijn echt familie, kus, Maryvonne